Με ετικέτα Ετικέτες:

Από το 2009 -2010, που έγινε η πρώτη απόπειρα για διαδικτυακή παρουσία, και ανάλογα με τις εξελίξεις, τάσεις και τις σχετικές γνώσεις, κάθε φορά, στον σχεδιασμό ιστοσελίδων, πραγματοποιήθηκαν διάφορες υλοποιήσεις στον σχεδιασμό προσωπικής ιστοσελίδας, οι οποίες παρατίθενται παρακάτω:


Παιδείας Μέθεξις (2010):

Ήταν η πρώτη διαδικτυακή απόπειρα για υλοποίηση ιστοσελίδας. Πρόκειται για μια ιστοσελίδα γραμμένη σε html και είναι ακόμα σε λειτουργία και επισκέψιμη, αν και εγκαταλειμμένη.


Παιδείας Μέθεξις (2011):

Πρόκειται για μια πιο ολοκληρωμένη υλοποίηση. Είναι ιστοσελίδα CMS (Content Management System) σε Joomla. Στην ουσία η ιστοσελίδα αυτή αποτέλεσε μέχρι πρόσφατα, πεδίο πειραματισμού σε αυτού το είδους τις ιστοσελίδες και πηγή απόκτησης τεχνογνωσίας η οποία εφαρμόστηκε στον σχεδιασμό της ιστοσελίδας του σχολείου που σχεδιάστηκε, επίσης εκείνην την περίοδο.


Ιστορίης Μάθησις (2016)

Πρόκειται για ένα προσωπικό project με θέμα την ενίσχυση της διδασκαλίας της Ιστορίας στο δημοτικό σχολείο. Πρόθεση ήταν να περιλαμβάνει πλούσιο εποπτικό υλικό για την κατανόηση και τη διδασκαλία του μαθήματος, ένα είδος διαδραστικού ηλεκτρονικού βοηθήματος. Προς το παρόν παραμένει ημιτελές.


Οι Νέες Τεχνολογίες προσφέρουν άπειρες δυνατότητες για ποιοτικότερη αποτελεσματικότερη και λιγότερο ανιαρή διαδικασία μάθησης. Η παρούσα ιστοσελίδα καταγράφει την προσωπική προσπάθεια αφενός μεν της επικαιροποίησης των γνώσεων και των δεξιοτήτων σχετικά με την εκπαιδευτική διαδικασία, αφετέρου δε της δημιουργίας περιεχόμενου για τον εμπλουτισμό της διδασκαλίας των μαθησιακών αντικειμένων του δημοτικού σχολείου με τη χρήση των Νέων Τεχνολογιών.